ACTUEEL : Pendelworkshops/ Paravisie/ Ruimte te huur !


- De intuitieve geest is een gewijd geschenk en de rationele geest is een trouwe dienaar. We hebben een maatschappij geschapen die de dienaar eert en het geschenk vergeten is. -

Albert Einstein

-----------------------------------------------

INTUITIEF EN SPIRITUEEL advies met de pendel...

Sommige beslissingen hebben grote consequenties voor onszelf , voor ons gezin of werk. Natuurlijk volgen we eerst onze eigen gevoel en onze eigen intuitie. Twijfel je niet , is dat prima, maar wil je een second-opinion omdat je twijfelt, dan kan de pendel een goed instrument zijn. Door het gebruik van de pendel maak ik contact met jouw intuitie/gevoel/ hogere zelf.

Het uitpendelen van zaken is al iets dat de Romeinen en de Grieken vroeger al deden. Het is een oud instrument dat energetisch werkt , vroeger werd ingezet om aardstralen en wateraders te vinden. Tegenwoordig meer om diverse vragen te checken en contact te maken met onszelf.

Enkele beroemde pendelaar waren:

Leonarda da Vinci, Robert Boyle, Charles Richet, Albert Einstein, Isaac Newton, Thomas Edison, Lloyd George, generaal Rommel en generaal Patton.

Maar ook het Britse en Amerikaanse leger gebruikten wichelroedelopers en pendelaars om bijvoorbeeld mijnen, ondergrondse gangen of water in de woestijn te vinden.

Welke zaken kan je uitpendelen en welke niet??

Eigenlijk zijn heel veel zaken uit te pendelen, maar :

- onze gezondheid

- onze rust /balans

- onze passie (werk, studie)

- persoonlijke ontwikkeling en groei

- onze keuzes die we moeten maken zijn goed uit te pendelen.


Lastiger zijn voorspellingen en zaken die met liefdesrelaties en tijd te maken hebben.

Maar heb je er zelf al een keuze in gemaakt en moeten we die alleen zichtbaar maken, dan is het weer makkelijker.


Bron WIKIPEDIA: Met pendelen wordt bedoeld het beantwoorden van (levens)vragen met behulp van een pendel, een vaak druppelvormig metalen, glazen of houten voorwerp aan een draad of kettinkje. Pendelen wordt net als wichelroedelopen beschouwd als een vorm van radiësthesie en wichelarij. Pendelen wordt onder andere gebruikt om mogelijk antwoorden te vinden op (levens)vragen of om zogenoemde "energieën" te detecteren. Er is geen wetenschappelijk bewijs dat pendelen zou werken, maar mensen die de pendel hanteren zijn van mening dat het instrument goed werkt.