van onbewust naar bewust

van stress naar meer geluk en van een vraag naar een inzicht ....

WORKSHOP PENDELEN


AANMELDEN VIA INFO@balansz.eu

______________________________________

In 2019 was er een pendelworkshop in Rotterdam, Amerongen, Breda, Tilburg en Zutphen.

-----------------------------------------------

Wat is pendelen ??

- Een andere naam is Radiesthesie (gevoelig voor straling).

- Een brug tussen ons bewuste en ons onderbewuste.

- Een brug tussen ons verstand en ons Hogere Zelf.

- Een middel tussen analystisch denken en ons voelen.

Het uitpendelen van diverse zaken is al iets dat de Romeinen en de Grieken al deden. Het is een oud instrument dat energetisch werkt , vroeger werd ingezet om aardstralen en wateraders te vinden. Recenter werd het door natuurvolken ingezet om dingen te meten en te weten. Na de oorlog werd er door 2 Belgische heren onderzoek gedaan naar het pendelen. Vooral ook omdat er in de oorlog en binnen defensie gebruik gemaakt werd van dit instrument. Diverse boeken hebben deze Belgische heren geschreven om vooral bewijzen te leveren voor de werking van de pendel.

Tegenwoordig is het lang niet zo vreemd meer en verkeerd de pendel in goed gezelschap van de wichelroede en de biotensor.

Alle 3 instrumenten kunnen informatie geven over ons onderbewuste.

In de workshops en in mijn praktijk zet ik de pendel voornamelijk in om ons eigen gevoel te checken, synchroniciteit te onderzoeken en voeding & supplementen te testen. De pendel is een prachtig instrument als het gaat om onze gezondheid. Zelf geloof in minder in de werking als toekomstvoorspeller.

Als therapeuten binnen hun praktijk de pendel als extra tool in willen zetten, is dit een prachtige aanvulling. Veel van de deelnemers aan de workshops waren zo enthousiast dat ze daarna voldoende zeker waren, vertrouwen hadden en vaardigheden hadden verworven, zodat ze het nu in hun reiki-praktijk, energetische massagepraktijk of natuurpraktijk in gaan zetten.

De grootste uitdaging is om goed af te stemmen en niet onze eigen wil of gedachten richting de pendel te sturen. De vraagstelling is belangrijk. Zijn mensen te ongeduldig, niet ontspannen en niet open en neutraal genoeg, zullen de antwoorden ook niet zuiver zijn.


Welke onderwerpen kan je uitpendelen en welke niet??

- onze gezondheid

- onze rust /balans

- onze passie (werk, studie)

- persoonlijke ontwikkeling en spirituele ontwikkeling.


Lastiger zijn voorspellingen en zaken die met liefdesrelaties en tijd te maken hebben.Artikel in de Paravisie oktober 2019 , interview met Niels over pendelen en welke zaken men kan uitpendelen. Het gehele artikel kan ik mailen.