PENDEL-VOOR-INZICHT .NL

keuzes voor ondernemers

welke overtuigingen dwarsbomen jouw bedrijfsplannen?

Spiritueel, enegetisch en intuitief advies geef ik OOK aan ondernemers ........ Ik luister net wat anders, naar alles wat gezegd wordt. Voor hardwerkende ondernemers gaat het vaak over de weg van de MEESTE weerstand..... maar soms mag het makkelijker gaan.


Welke synchrone gebeurtenissen kwamen op hun pad?


Voor starters daarentegen, help ik ze soms uit hun droom en haal de roze wolk naar beneden.

Wat is goed voor uw onderneming, wat is goed voor uw medewerkers en als belangrijkste voor uw gezondheid en uw gezin.

Het leven dient in balans te zijn! Dan worden alle facetten meegenomen met een beslissing, dan ontstaat er balans ook voor u.

De ene ondernemer weet precies wat hij/zij wil en de ander staat geblokkeerd op een kruispunt en verstart, is bang om een verkeerde keuze te maken. Ik beantwoord jouw vragen en geef je een INKIJKJE met de pendel in de mogelijkheden die er zijn !

Tijdens het gesprek maak ik contact met jouw Hogere zelf, pendel ik, draai een tarot kaart en bespreek een aantal boeken die behulpzaam zijn in deze periode van jouw leven! Diverse ondernemers heb ik geïnspireerd om te starten, te veranderen en die zijn allen succesvol en sommige ondernemers die ik nu bijsta, geven de volgende terugkoppeling:

- “ voor ons gesprek zag ik dingen te groot en negatief, maar door jouw directe benadering, ben ik zekerder, ervaar meer rust en voel ik dat ik de juiste stappen neem. Esther verbind je met je eigen gevoel. Meerdere keren zegt ze : je weet het antwoord. “

- “ onzeker over een grote stap voor mijn onderneming en gezin. Maar door het inzichtelijk maken van de aanwijzingen die ik op mijn pad kreeg, ben ik nu veel bewuster van dat pad.”

- zonder twijfel en heel zeker was Esther over de beslissing, die ik moest nemen, de spinsels in mijn hoofd benoemde ze en voordat het gesprek voorbij was, was ik met minder angst heel zeker dat dit de weg is...."