PENDEL-VOOR-INZICHT .NL

Een spiritueel consult dat inzicht geeft....

werken met mijn en

jouw intuitie.

_________________________

Mijn naam is Esther Breijer (1969) en woon op de Utrechtse Heuvelrug.

Al jong bezig met esoterie en filosofische vragen , last van negativiteit en hooggevoeligheid voor alles wat niet werd gezegd maar gedacht. Al vanaf 18 jaar bezocht ik mediums, readers en paragnosten. Opgevoed door een yoga-moeder, dus was er voldoende aandacht voor alles wat het onderbewuste betreft. Op latere leeftijd diverse opleidingen gevolgd die het intuitieve, onderbewuste op waarde schatten.

Ik werk de laatste 13 jaar als Pilatesdocent en coach, waarbij ik klanten adviseer over hun fysieke balans. BIj de pilateslessen adviseer ik klanten met klachten, maar ook diegene die op een gezellige manier willen bewegen. Bij sommige

Daarnaast gaf ik op diverse locaties in Nederland pendelworkshops en consulten met de pendel, biotensor en tarotkaarten. .

Eerder deed ik diverse opleidingen mbt energetisch werk, meditatie, coaching en intuitie en werkte ik korte tijd samen met Petra Lakerveld, bekend van het TV programma : Het Zesde Zintuig. Zie haar site www.petralakerveld.nl.

Ook volgde ik opleidingen mbt Reading en healing. Daarnaast lees ik al 25 jaar alleen maar spirituele boeken en boeken over persoonlijke ontwikkeling.

Op dit moment geef ik veel advies mbt gezondheid en supplementen.

www.supplementen-advies.nl

Tijdens een sessie = consult geef ik advies over:

- balans

- carrière/ onderneming

- studiekeuze

- mooie plannen die in de ijskast blijven liggen.


Meer info : info@balansz.eu


Zie ook:


www.pilates4you2.nl

www.supplementen-advies.nl