van stress naar meer geluk

via jouw onderbewuste antwoord op vragen...

Een consult dat inzicht geeft....

werken met mijn en jouw intuitie.

______________________________________

Mijn naam is Esther Breijer-Ruigrok (1969) en woon op de Utrechtse Heuvelrug.

Ben getrouwd, moeder en al 16 jaar zelfstandig ondernemer.

Ik werk als de laatste 13 jaar als Pilatesdocent, waarbij ik klanten adviseer over hun balans. BIj de lessen adviseer ik klanten met klachten, maar ook diegene die op een gezellige manier willen bewegen.

Daarnaast geef ik op diverse locaties in Nederland pendelworkshops en consulten met de pendel en biotensor. Eerder deed ik diverse opleidingen mbt energie en intuitie en werkte ik korte tijd samen met Petra Lakerveld, bekend van het TV programma : Het Zesde Zintuig. Zie haar site www.petralakerveld.nl.

Tijdens een consult geef ik advies over supplementen, edelstenen, etherische olien en remedies, maar kan ik je met de pendel meer bewust maken van andere zaken, die op dit moment spelen.

Als aanvulling op de Pilatesopleidingen en massage-opleidingen deed ik diverse opleidingen en workshops , die allemaal aansluiten bij het onderwerp Gezondheid, voeding, balans en INTUITIE. Zo waren er opleidingen die meer gericht zijn op bewustwording, onze energie en een opleiding die zich meer richtte op coaching , een opleiding die gericht was op voedingssupplementen. Alles passeerde de afgelopen 15 -20 jaar de revue.

Ik heb er de laatste tijd voor gekozen mij meer te richten en bij te scholen in het uittesten van supplementen omdat dat onderwerp ons het meeste gezondheidsvoordeel geeft. Maar daarnaast wil ik een ieder die daar voor openstaat in contact brengen met mijn heldervoelende eigenschappen en met behulp van de pendel richting geven en te ontdekken hoe we meer intuitief kunnen gaan worden.

Eerder plaatste het magazine PARAVISIE een artikel over mijn werkzaamheden en workshops. Zie foto hiernaast. Op verzoek mail ik het hele artikel als PDF.

________________________________