ACTUEEL : Pendelworkshops/ Paravisie/ Ruimte te huur !

Wie???

Mijn naam is Esther Breijer, ben 50 jaar en woon op de Utrechtse Heuvelrug.

Ik geef intuitief energetisch en spiritueel advies / ben moeder/ben coach / mentor/ coach voor paranormale kinderen.

Helderwetend/ heldervoelend/ pilatesdocent/ geef workshops voor de pendel/ werk met remedies en inzichtskaarten/ ben gespecialiceerd in stress, begeleid jou naar bewustwording en zet jou in actie.

Dat is wat ik altijd terugkrijg van klanten, leraren en lieve omstanders. Je bent een kei in het stimuleren en motiveren van diegene die niet vooruit komen. Met onze hakken in de klei, zo noem ik het zelf. Dit als metafoor, voor een leven dat niet vooruitkomt...

_____________________________________

Intuitief coach

Een innerlijke drijfveer om mensen meer in verbinding te brengen met hun gevoel, hun lichaam, hun passie en het doel in hun leven.

Zelf ben ik voor mijn balans veel te vinden in de natuur, met mijn hond, ontwikkel mij steeds in mijn eigen spiritualiteit, ben zeer gelukkig getrouwd en moeder van een lieve puber .

Mbt werkervaring geef ik al 13 jaar pilatesles, daarvoor werkte ik heb ik 15 jaar in het bedrijfsleven.

Al 30 jaar bezig met opleidingen en workshop mbt persoonlijke ontwikkeling en verdieping . Ik volgde energetisch management opleidingen, intuitieve opleidingen, pendelworkshops en werd geschoold in het geven van spiritueel advies. Daarnaast volgde ik de opleiding stresscoach en modules Motivatieleer/Sportpsychologie. Voor de toekomst ga ik mij meer verdiepen in paranormale kinderen en de begeleiding daarvan.

Ik heb de afgelopen 25 jaar een groot netwerk aan therapeuten en deskundigen om mij heen verzameld , die verwijzingen geef ik graag door. Netwerken is voor mij heel belangrijk, omdat ik ook daar geloof in geven.

Werkwijze

Tijdens ons gesprek maak ik contact met jouw energie. Die energie pak ik makkelijk op omdat ik daar gevoelig voor ben en als aanvulling gebruik ik mijn pendel.

In een sessie werk ik met mijn heldere vermogen, kennis, ervaring en intuitie. Hulpmiddelen die ik inzet zijn mijn pendel, de biotensor, bachbloesemremedies, starremedies, meditatie, de tarotkaarten en inzichtskaarten.

We zijn energetische wezens, alles is trilling, dus als je aan mij advies vraagt , haal ik het uit die hoek. Ter verduidelijking van mijn verhaal zal ik je boeken aandragen, om het inzicht kracht bij te zetten. Alles met als resultaat dat je relaxter en blijer wordt en een situatie die meer in balans is.


____________________________________

QUOTES ,


die ik gebruik ter ondersteuning van het inzicht:

Alles wat wij zijn is het gevolg

van wat we hebben gedacht.


BOEDDHA


QUIET THE MIND AND THE SOUL WILL SPEAK!

We leren op 3 manieren: begrijpen met het verstand, ervaren met het hart en doen met het lichaam.

Het paradijs is geen locatie, het is een toestand van de geest.

Diegene die ziet, ziet wie ziet en diegene die niet ziet, ziet noch wie ziet, noch wie niet ziet.

Je hoeft maar weinig te doen als je handelingen gemotiveerd worden door liefde (Deepak Chopra)

Als iedere situatie waarin we leven een dans is tussen vreugde en verdriet , gaat onze energie uit naar datgene wat we kiezen ( Mansukh Patel )

Het vermogen tot aanpassing kan het verschil bepalen tussen slagen of falen

( Deng MING-Dao)

Spiritueel zijn betekent dat je jezelf en anderen zonder oordeel bekijkt , dat je niet alleen met je ogen maar ook met je hart kijkt .

Stop met piekeren dat je zo veel piekert.

Beter een dwaas die overal in gelooft

dan een wijsneus die nergens in gelooft

( Rabbi Nachman)

De enige opdracht die een mens heeft, is het vinden van zijn bestemming ( Paulo Coelho) .
Als je de valkuilen in het leven niet ziet, moet je net zo lang door de rotzooi banjeren , totdat je je wel van die valkuilen bewust wordt. Jij besluit ...(stukje uit de helende kracht van acceptatie - annemarie Postma)